Parterapeut og Parterapeuter hos Parterapi.dk

Alle vore parterapeuter er uddannede som en efteruddannelse i et minimum i 4 år og er medlem af en Dansk Psykoterapeut Forening, Praktiserende Psykoterapeuter Danmark eller Dansk Psykolog Forening.

Generelt set indgår kropsterapi ikke i Parterapi, medmindre at årsagen til problemerne er f.eks. kropslede, sexologiske problemer eller stress m.v. Men flere af vore psykoterapeuter er ved siden af Børnepsykolog, Psykoanalytiker, sygeplejerske, jordemoder eller social rådgiver og kan samtidigt være kropsterapeut i form af uddannelse som f.eks. akupunktør (Min. 3 år), zoneterapeut (min 2 år) Bioenergitiker (Min. 2 år). Disse kombinerede terapeuter kan f.eks. give individuel psykoterapi, coaching og kropsterapi. I vore terapi- og kursuslokaler kan du også kombinere forskellige terapeuter efter behov og kvalifikationer.

Rabat tilbud: Efter at du har mødt til en session, kan du imod forudbetaling betale for de resterende sessioner. Man modtager således en rabat på ca. 20-30%. Men der er ikke en returret for de angivne sessioner, der dog kan benyttes til enten individuelt eller parterapi m.v. herunder også afhængighed, opdragelsesproblemer, seksuelle problemer, personlig udvikling, behandling af sorg eller individuelle temaer. Se iøvrigt Privatlivspolitik samt Priser og Vilkår

Exit mobile version