Familieterapeut Familieterapeuter

Familieterapeuter / Familieterapi

Vore Familieterapeuter er alle uddannet indenfor familieterapi med løbende supervision indenfor grunduddannelsen. Alle vore familieterapeuter er minimum uddannet som Psykoterapeut (4 år), Sexolog (2 år) Parterapeut (2 år) eller Psykolog (5 år med 1 års supervsion). Alle vore terapeuter har i gennemsnit 12 års praksiserfaring og er derfor velkvalificerede til at hjælpe indenfor familieterapi. Familieterapeuterne er alle seniorer med en alder på mindst 40 år, med et eller flere børn samt mindst 5 års praksiserfaring indenfor familieterapi eller forældre rådgivning med en uddannelse som psykolog, børnepsykolog, parterapeut eller praktiserende psykoterapeut.

Familierådgivning / Familerådgiver

Med Familierådgivning menes rådgivning i forbindelse med f.eks. problemer med børn og søskende eller generelle problemer med uddannelse, trods, kommunikationsproblemer samt problemer i familien af anden art end det som tilbydes under Familieterapi.

Rådgivning er åben for alle og familierådgivnings-terapeuterne er alle seniorer med en alder på mindst 40 år, med et eller flere børn samt mindst 5 års praksiserfaring indenfor familieterapi eller forældre rådgivning med en uddannelse som psykolog, børnepsykolog, parterapeut eller praktiserende psykoterapeut.

Rabat tilbud: Efter at du har mødt til en session, kan du imod forudbetaling betale for de resterende sessioner. Man modtager således en rabat på ca. 20-30%. Men der er ikke en returret for de angivne sessioner, der dog kan benyttes til enten individuelt eller parterapi m.v. herunder også afhængighed, opdragelsesproblemer, seksuelle problemer, personlig udvikling, behandling af sorg eller individuelle temaer. Se iøvrigt Privatlivspolitik samt Priser og Vilkår

 


Exit mobile version