Parterapi med en uddannet Parterapeut

Få Parterapi med en efteruddannet Psykolog, Praktiserende Psykoterapeut eller Parterapeut. Ring +45 32167777. Gratis samtale, tilskud & værktøjer. Landsdækkende aften og weekendåbent 9-22:00.

Få gratis samtale, få tilskud og gratis psykologiske værktøjer. Parterapi med en Parterapeut løser problemer.

Telefon 32167777 (IKKE SMS) svarer fra 09:00-22:00 på hverdage også aften og i weekends. Vi er også de første med Online ParTerapi og PsykoTerapi med Skype, Teams, WhatsApp, Signal, Line eller Facetime m.fl.

Parterapi.dk er DK’s største udbyder af Parterapi, Afhængighedsterapi og Sexologisk Rådgivning. Vi er 45 Psykologer, Psykoanalytikere, Børnepsykologer, Parterapeuter & Praktiserende Psykoterapeuter. Vi tilbyder Parterapi, Familierådgivning, Psykoterapi, Psykoanalyse og Sexologisk Rådgivning som har en dokumenteret effekt og kan hjælpe alle uanset alder, uddannelse og trosretning.

Det er ikke dit parforhold eller kærligheden der fejler noget. Det er kommunikationen og ofte uindfriede behov og ønsker. Det er evnen til at kommunikere som er årsagen til de fleste problemer. Det kan give magtesløshed, opgivenhed, apati, aggression og håbløshed.

Mange skilles fordi de lider under aggression og følelsesmæssigt stress fordi opmærksomhed, nærhed, kommunikation og dermed sexlyst forsvinder. Årsagen til manglende kærlighed er ganske enkelt manglende viden om evnerne kommunikation, bevidsthed, følelser og tanker. Både irritation, vrede, had, nag, hævn, kærlighed, stress, lykke, dårlig samvittighed og meningen med livet er en følelse. Hvis ikke du ved hvad ovenstående er, kan du få problemer i alle relationer. Problemet flytter med til næste partner. Du vil selfølgelig lære dette under parterapien.

Indenfor terapi er det om noget sted: RESULTATERNE DER TÆLLER. Hos Psykologisk Samvirke ser man resultater med det samme, som en del af terapien. Parterapi og Sexologi genopretter balancen og bringer forholdet tilbage til virkelighedens verden. Populært sagt er det ikke jeres ægteskab eller forhold der fejler noget. Det er jeres manglende evner. Vi kan jo kun det som vi har lært. Kærligheden er der, men kan ikke føles som følge af smerte, lidelse, afmagt, håbløshed og opgivenhed grundet de manglende evner.

Vort nye Parterapi hovedsæde i København / Herlev med 210 M2 kontorer og 580 M2 klinik/kursusafdeling samt Økologisk Restaurant. Her er eksperter indenfor Psykoanalyse, Individuel Psykoterapi, Afhængighedsterapi og Parterapi. Ring +45 32167777.

Parterapi.dk er unik i forhold til andre “alternative” behandlere

Parterapeut er ikke en beskyttet titel. Mange kalder sig Parterapeut eller Sexolog uden at have en uddannelse. Dette gælder også Psykologer som IKKE er uddannet i Parterapi eller Sexologi. Vore Psykologer og Praktiserende Psykoterapeuter er alle uddannet i mindst 4-5 år med mindst 4 års efteruddannelse og de fleste i min. 9 år. Erfaring er det vigtigste når du vælger en Parterapeut. Derfor består Psykologisk Samvirke, Parterapi.dk og Sexolog.dk af uddannede Praktiserende Psykologer, Psykoterapeuter, Psykoanalytikere, Parterapeuter, Sexologer og Familieterapeuter med mindst 5 års praksiserfaring og mindst 4 års efteruddannelse. Alle er i alderen 40-58 år og går for at være Danmarks bedst kvalificerede med indtil 35 års erfaring og har naturligvis selv børn.

Parterapi.dk startede i 1991 og der er både tilskud, gratis samtale og du får både psykologiske værktøjer, psykologiske opgaver imellem sessionerne, familiekvalitetsmøder, forebyggende parterapi, telefonsupport og højt kompetente terapeuter med lang praksis- og livserfaring på mindst 10 år. Du kan vælge at gå hos en uddannet Psykolog, Psykoanalytiker, Psykoterapeut, Familieterapeut, Sexolog, Afhængighedsterapeut og/eller Systemisk Familieterapeut.

Hvis irritation og/eller manglende evne til kommunikation er årsagen til vedvarende problemer, bør i konsultere en Parterapeut for effektiv Parterapi. Næsten alle mennesker lever ikke i virkelighedens verden, men i projektioner, gæt, antagelser og formodninger om hvad en anden føler, tænker og vil. Eller IKKE føler, tænker og vil. På den baggrund svigter kommunikationen og mange aftaler i et parforhold. Uden viden om kommunikation, følelser, tanker og bevidsthed, forsvinder tilliden, troen, håbet og kærligheden og dermed grobunden for forholdet.

Få Parterapi, Psykoterapi, Afhængighedsterapi, Sexologi eller Familieterapi

  • Parterapi med en uddannet Psykolog, Praktiserede Psykoterapeut eller Parterapeut (min. 4 års efteruddannelse) som er medlem af en Psykoterapeutisk Forening eller Dansk Psykolog Forening.
  • Familieterapi med en uddannet Praktiserende Familieterapeut (min. 4 års efteruddannelse) Disse er medlem af en Psykoterapeutisk Forening eller Dansk Psykolog Forening og kan udbyde Systemisk Familieterapi.
  • Sexologisk Rådgivning og terapi med en uddannet læge, klinisk sexolog, psykolog eller psykoterapeut (min. 6 års samlet uddannelse) Disse er medlem af DACS, en Sexologisk Forening, Dansk Psykolog Forening eller en SPUD/EAP godkendt uddannelsesinstitution.
  • Individuel Terapi (Psykoterapi) med en uddannet Psykolog eller Praktiserende Psykoterapeut (min. 4 års efteruddannelse) Disse er medlem af en Psykoterapeutisk Forening eller Dansk Psykolog Forening.

Få psykologiske værktøjer for livet gratis

par-terapi

Få gratis Psykologiske Værktøjer samt artikler, nyheder og videnskabelige referencer og forskning om parterapi og parterapeuter. Af Psykologiske Værktøjer som udleveres efter skøn, kan bl.a. nævnes: Behov og ønsker, Hvad tænder i på?, Livsplaner, Parforholdsplan, Familieplanlægning med Familie Kvalitet, Parforholds Historie, Det Fysiske Diagram, Følelser, Tankeprocesser, Bevidstheden, Sexologisk Grundkursus, Opmærksomheden, Projektions Skema, Børneopdragelse med Ubetinget Omsorg, Psykoanalytiske Grundmodeller, Relationsdiagram, Familiehistorie, Livshistorie, Bioenergetik, Det Psykologiske Barometer og Psykologisk Kompendium – et grundkursus i Psykologi, så du kan lære om forventninger, skuffelser, aftaler, projektioner, interjektioner, proaktiv levevis og hvad din partner og dig selv tænder på.

Forebyggende Parterapi forhindrer familiekrise

Med forebyggende Parterapi har du ALLE muligheder for at få succes med dit parforhold eller ægteskab. Den forebyggende parterapi blev opfundet i 1996 og kan benyttes af alle som ønsker at forebygge problemer i stedet for at løse svære kommunikationskriser. Forebyggende Terapi sikrer at du altid er UP2DATE med dit forhold og der ikke er nogle dråber som får bægeret til at flyde over. Forebyggende Parterapi taget 1-2 timer hver 14. dag, hver måned eller hvert kvartal helt efter behov.  Hvis du holder af din familie eller partner kan det være en god investering at bruge f.eks. 4 timer om året på parterapi. Læs mere.

parterapi.dk giver dig en konkret viden som kan spare dig for mange problemer og gør det muligt at leve delvist proaktivt og i harmoni

Med de bedste hilsener fra PARTERAPI.DK
PSYKOLOGISK SAMVIRKE 1991 TELEFON: 32167777
Praktiserende Psykologer, Psykoterapeuter, Familieterapeuter, Sexologer & Parterapeuter

Parterapi Åbningstider, Tidsbestilling og priser:

Åbningstider: 9:00-16:30 på hverdage og weekend: 12:00-18:00. Terapi tider kan fås på hverdage fra kl. 10:00-22:00 på telefon 32167777 også for aftentider. Flere Psykologer har samme pris indtil 20:00. Ellers er grund timeprisen fra 550-950 kr. afhængig af terapiform og tid. Der kan forekomme betaling for aften/weekend tillæg. Bemærk at de fleste sessioner er dobbelt sessioner af op til 2 timers og 20 min. varighed.

Ved akut kriseterapi, Express parterapi eller henvendelse uden for nævnte tidsrum ring 32167777. Der kan forinden sessionerne startes modtages henvisninger og hel eller delvis refusion via det gule sygesikringskort, Sygesikringen Danmark, Kommuner, sundhedsfremmeordninger, forsikringsselskaber, arbejdsformidlinger, Læger, Psykiater, Psykologer og skoler. Terapi formerne er Parterapi, Individuel Psykoterapi, Familieterapi, Sexologi og Afhængighedsterapi. Bestil ved at ringe 32167777 eller skriv til info@parterapi.dk. Alle priser er jf. Privatlivspolitik & Vilkår.

Online Parterapi, Psykoterapi, Sexologi og Psykolog via online video som f.eks. Skype Parterapi

Ca. 75% af al terapi foregår i dag online via Internet Video som Skype Parterapi hvorfor der kan vælges blandt flere: Se: https://parterapi.dk/parterapi-skype-facetime-online-terapi/


Parterapi: København Frederiksberg Østerbro Sjælland Storkøbenhavn: 32167777
Parterapi: Ballerup Hvidovre Vallensbæk Tåstrup Greve Ishøj Solrød Roskilde Køge Næstved Ringsted Slagelse Vordingborg Maribo Midtsjælland/Sydsjælland: 32167777
Parterapi: Hillerød, Hørsholm og Helsinge og Nordsjælland: 32167777
Parterapi: Odense Fredericia Svendborg Vejle Sønderjylland Fyn: 32167777
Parterapi: Århus Skanderborg og Silkeborg Jylland: 32167777

Sexolog® og Parterapi er et offentligt domæne og tillige registreret varemærke for Psykologisk Samvirke. Medlemmernes medlemskaber og vores medlemskaber tæller bl.a.:


Vi søger flere partnere / samarbejdende Psykologer og Praktiserende Psykoterapeuter og Parterapeuter i hele Danmark især: København, Lyngby, Ballerup, Køge, Slagelse, Ringsted, Roskilde, Frederikssund, Hillerød, Helsinge, Gilleleje og Helsingør, Århus, Ålborg, Esbjerg, Randers, Herning, Vejle, Ålborg, Kolding og Sønderborg…

Mere nyt om Psykologi, Psykoterapi, Familieterapi og Sexolog®

Exit mobile version