ParTerapi lokaler til leje København, Aarhus, Roskilde og Odense

Vort nye hovedkvarter i Herlev med ialt 790 M2 (inkl. kurser i 360M2 restaurant med plads til 80 personer og lille scene.)

Leje af lokaler til kurser og individuel terapi.

Terapeuterne i parterapi.dk og sexolog.dk kan frit benytte alle faciliteter gratis. For kollegaer og andre i branchen kan lokaler og udendørsarealer lejes jf. nedenstående beskrivelser. Man kan leje vore lokaler i Kokkedal, Østerbro, Odense og Århus. Især i dagtimerne er disse ledige.

I lokalerne er der kaffe/the maskiner, 20 liter kaffe/the thermo kande, ovn, mikroovn, adgang til en eller anden form for frokost/aftensmads ordning og adgang til toiletter m.v. I herlev har vi en overdådig økologisk frokostordning.

Derudover kan man bruge stole, borde, overheadprojektor, tavler, puder, madrasser, musikanlæg, trådløse mikrofoner, lysdæmpning m.v. Der der er derudover i hvert enkelt lokale fremgår herunder. M2 fordeler sig således mht. til stole eller stole/borde opstilling til undervisningsbrug. For musik underholdning er der mixere, iMacs og Yamaha Genos Keyboards.

Parterapi Østerbro / København 1 Terapi lokale + Stort kursuscenter

Adresse: 2100 København Østerbro, Fruebjergvej 3 Beskrivelse: Der er 2 lokaler det ene er på 40 M2 og det andet på 50M2. Den indendørs gård kan lejes for 1.000 pr. aften/dag. Der er plads til ca. max. 120 med stoleopstilling og 60 med stoleopstilling i den opvarmede gård. I lokalerne er der 40/25.  Der er et lokale velgenet for parterapi m.v. og op til max. 8 personer som koster 100 pr. dag. Der er fællesspisning hver dag for 50 kr. Der er mulighed for grill udendørs i forbindelse med borde/bænke udendørs. Der er lidt grønne arealer og en grill udendørs. Der er en ovn. Camping/Overnatning er ikke mulig.

Parterapi Odense udlejer 1 Terapi lokale / ikke kursuscenter

Adresse: 5000 Odense, Havnegade 29 Beskrivelse: Lokalerne er på 60M2 og de deles med andre, så kalender reservation skal ske koordineret hen over året for kurser og terapi timer. Der er plads til 35 i stoleopstilling. Der er masser af puder og madrasser. Camping/Overnatning er ikke mulig. Køkken har 1 ovn og der er ikke grill.

Parterapi Aarhus udlejer kursuslokaler

Adresse: 8000 Århus, Inge Lehmans Gade 10,  Beskrivelse: I havnen i det ikoniske byggeri med frie udsigter evt. fiskeri og badning kan vi tilbyde forskellige kursuslokaler. Lokalerne er mangeartet og der er plads til.
Receptioner: op til 150 personer. Foredrag, konference, seminar: op til 70 personer (opstilling i stolerækker). Workshop: op til 50 personer. Møder/Kurser: op til 40 personer, Vi har ikke terapilokaler på Inge Lehmans gade. Der er full service fra morgen til aften. Der er ikke camping/overnatning mulig i/omkring bygningen.

Kurser i Psykologi, Psykoterapi, Sexologi m.v.

Udover nævnte lokaler som er til mindre arrangementer arrangerer vi kurser i samarbejde med nogle af DK’s største kursusudbydere, vi får f.eks. nogle af de bedste forfattere og foredragsholder fra udlandet til DK, nogle gange også eksklusivt på vore kurser.

Kurser er specielt godt til par og kan være parterapi i sig selv, fordi man her får en fælles interesse og psykologi er spændende for de fleste. Kurserne henvender sig til alle og kan kombineres med overnatning på samme hotel/kursuscenter som det afholdes på.

Overnatning, Camping & Kajak (kun i forbindelse med kurser & terapi)

På vore egne lokaler kan der være overnatning dels i fællesrum, og dels i 1 og 2 personers værelser og eksterne overnatninsmuligheder. Vor sekretær kan således booke overnatning til dig i forbindelse med terapi. Der er camping i sommermånederne f.eks. i Karlebo direkte ned til vore 5 egne søer med udsigt til Karlebo Mølle eller direkte til DK’s største skovsø. Der er telte, soveposer, sengetøj m.v. tilstede. Camping er gratis, mens overnatning koster kun 100,- Fælles Morgenmadsbuffet 50 kr.

Ved Kajak arrangementer finder vi et passende kursusfacilitet med camping i nærheden.

Parterapi Hoteller / Kursus Centre / Internater /

I forbindelse med vore kurser har vi overnatning på de slotte/hoteller hvor vi holder kurserne. Vi har f.eks. lavet arrangementer på Hotel Scandinavia (SAS), Klampenborg, Kokkedal Slot, Hotel H.C. Andersen, Marselisborg, Raddisson SAS, Comwell, Richmond, Cabinn, KolleKolle, Nyborg Strand, Sandbjerg Gods, Hotel Eyde, Marienlyst, Legoland Village, Skanderborg Kususcenter, Raddison Blu Falconer Hotel, Havreholm Slot, Egelund Slot, Hindsgavl Slot, Helnan Marselis, Århus Kongres Center (SAS), Gram Slot og Lerchenborg Slot.

Skovvandring lindrer mange psykologiske og psykiatriske lidelser

Vi har også mange arrangementer med gåture. De tager typisk 2-8 timer f.eks. rundt om en sø, langs stranden eller i nogle af de mest kendte skove hvor vi også viser f.eks. Stendyser, Vikingegrave og meget andet.

Pris fra 50 kr. pr. person. 50 kr. er ved 100 personer. Det er med/uden frokost (+50 kr.) og turene arrangeres i det mest af Sjælland og i Aarhus. Forskningen på området gør hvert år nye opdagelser om, hvordan naturen kan være med til at bringe balance i kroppen og psyken.

Individuelle vandringer med 1-2 personer er kr. 900 kr. pr. time med evt. naturvejleder der honoreres selvstændigt

Parterapi tilbyder f.eks. de berømte parterapi vandringer, hvor man på vandringen snakker om løsningen af problemer og spiser et let måltid og drikker kaffe/the/Vand m.v. sammen i naturen. En sådan tur koster 3.500 og har en varighed på 3 timer og inkluderer pyskologiske værktøjer.

Disse vandringer har vi arrangeret som skov og søvandringer i bl.a. Bidstrup, Tisvilde, Hellebæk, Horserød Hegn, Gribskov, Avderødlejren, Svanninge, Stenderupskovene, Nørlund, Husby, Søhøjlandet, Silkeborg Søerne og Himmelbjerget, Rold Skov og mange steder omkring københavn f.eks. Dyrehaven, Karlebo/Donse Dam, Furesøen m.fl.

Der er ligesledes vandringer rundt om søer og det vigtige her er at der er tid til indledning, opsamling, og i midten ca. 20 minutters yoga eller meditation.

Især for Internet Afhængige har vi særlige kurser og vandringer uden mobil naturligvis.

Hotel Kolding Fjord for kurser med overnatning

Et af Danmarks bedste hoteller for kurser indenfor natur og faciliteter er i Kolding, hvor vi arrangere foredrag, kurser, møder og tillige har hotellet som udgangspunkt for flerdagsarrangementer. Selve hotellet er grundet prislejet nok mest for virksomheder.

Exit mobile version