TOP20 årsager til at gå i Parterapi

Her er en liste af de årsager som gør, at mange vælger Parterapi.

Vi har igen lavet en analyse over de mest almindelige emner som får folk til at benytter PARTERAPI.

Som det ses er der mange forskellige årsager, idet en myte er at Parterapi kun er for utroskab og det fremgår jo, at det er det langt fra. Nedenstående er fra kalenderåret de seneste år konsolideret og vi oplyser ikke af konkurrencemæssige årsager, det samlede antal af klienter, men det kan oplyses til Journalister som ikke skriver det i artikler m.v.

Dem som går i Forebyggende Parterapi er her undtaget:

Alle former for Vold er i stigning

Den psykiske vold er i særlig kraftig stigning og tendensen er at det er kommunikationen og kvaliteten af denne, der er årsag til at man vælger Parterapi.

Man kan læse mere om alle f.eks. Psykisk Vold og overgreb her:

Parterapi klienter ønsker altså en kommunikationsevne, idet vi jo kun kan hvad vi har lært, og vi ikke kan det vi ikke har lært. I dansk undervisningen lærer man man ikke kommunikation. Faget hedder Retorik på Københavns Universitet.

Af højdespringere er at manden ofte er på chatsteder og datingsteder såsom Badoo, Tinder, og generelle Dating sites og forums indenfor fetish/swingerkulturen.  Her er det pornoforbrug og medfølgende afhængig af dette der er fælles emne.

Vi kan også, som i de forløbne år udpege geografiske områder som har det sværere end andre og det er i by områderne f.eks. København med forstæder, Odense, Århus, Ålborg hvor der f.eks. ikke er ret mange problemer i Roskilde og Randers og tendensen er at initiativet er faldende jo mere VEST på man kommer i Danmark, det gælder f.eks. Vest Sjælland og Vest Jylland.

Parterapi villighed opdelt efter byer:

<#$byoversigt_parterapi_anvendelse_DS_Liste_2016>

Parterapeut konsolideret:

Listen opdateres hvert år i August og kan hentes under login for de øvrige år.

Listen er udarbejdet af Michael Rasmussen med (C) COPYRIGHT 2021 for Psykologisk Samvirke, SEXOLOG.DK® og PARTERAPI.DK.

Listen må kun gengives andetsteds hvis der samtidigt opgives WWW.PARTERAPI.DK som kilde.

Scroll to Top