Terapi lokaler til leje m.v.

Terapi lokaler til leje m.v.Leje af lokaler til kurser og individuel terapi.

Terapeuterne i parterapi.dk og sexolog.dk kan frit benytte alle faciliteter gratis. For kollegaer og andre i branchen kan lokaler og udendørsarealer lejes jf. nedenstående beskrivelser. Man kan leje vore lokaler i Kokkedal, Østerbro, Odense og Århus. Især i dagtimerne er disse ledige.

I lokalerne er der kaffe/the maskiner, 20 liter kaffe/the thermo kande, ovn, mikroovn, adgang til en eller anden form for frokost/aftensmads ordning og adgang til toiletter m.v. Derudover kan man bruge stole, borde, overheadprojektor, tavler, puder, madrasser, musikanlæg, trådløse mikrofoner, lysdæmpning m.v. Der der er derudover i hvert enkelt lokale fremgår herunder. M2 fordeler sig således mht. til stole eller stole/borde opstilling til undervisningsbrug:

4 Terapi lokaler / Kursuscenter:


tastrup-parterapi2630-parterapi

Adresse: 2630 Tåstrup, Rødkælkevej. Beskrivelse: Der er tale om terapilokale på 40M2 til kurser og 2 mindre terapirum. Ejendommen er på 320M2 og er velegnet til individuel terapi samt kurser med indtil 40 personer. Den ligger i det bedste naturskønne kvarter på en lukket vej i Tåstrup ud til Mølleåen, sø, sportsanlæg, svømmehal, vandløb/vandfald og dejlig natur med f.eks. DiscGolf. Det er muligt at kombinere med Tåstrups mange faciliteter og natur tilbud som f.eks. Mølleåen, Hedeland, Vallensbæk Skov, Valby Areal, Vestskoven, Hakkemosen, Baldersbrønde og Selsmosen m.v. Der kan i begrænset omfang overnattes på denne ejendom. Af sportsaktiviteter er der fodbold, rugby, parkour, vandhaver, kajakpolo, tømmerflåder, trædesten, klatrebroer, vandskydning, fiskeri, strandtur, motionsruter, forhindringsløb vandski og beach volley m.v.

Adresse: 2980 Kokkedal, Avderødvej 53. Beskrivelse: Der er plads til ca. 70 personer med stoleopstilling i kursuslokalet. Med borde/stolle er der plads til 50 personer. I tilknytning til kursuslokalet er der i alt 4 terapi lokaler som kan lejes individuelt for 100,- pr. time med adgang til samme faciliteter. Der er fri udsigt i syd og vest til statsskove bl.a. DK’s største skovsø Store Dam, Kongedyssen og bjerget (tidl. missilbase) hvorfra man kan se til Sverige og Ven. Andre faciliteter: hesteridning, golf, gokart, cross, skydning, jagt, fiskeri, aktiviteter i skovene, svømning ved badesø og ellers er der 4 min. til Øresund og f.eks. Nivå sand strand som er meget børnevenlig.

Ejendommen er vores egen på 500M2 med udgang fra kursuslokalerne til 27.000 M2 tilhørende park med 5 søer, fiskehejre, hjorte, guldfasaner, heste, nattergale, harer m.v. Camping er mulig samt udendørs aktiviteter. Græsplænen er ca. 10.000M2 og hestefolden ca. 10.000 M2. Af andre faciliteter kan nævnes individuelle terapi lokaler, 8 overnatningspladser i ejendommen der har 14 værelser, sauna, kajak, robåd, dobbelte professionelle velholdte tennisbaner, adgang til professionel fodboldbane og udsigt til Karlebo Mølle og Karlebo Kro, 2 køkkeneer med 4 ovne, 5M2 bar + 200M2 kursus center med terrasse, 2 store gasgril, 2 bålpladser foran søerne. Lejepris pr. aften 1.000,- pr. dag 1.000,- pr. time 300,- Der er 200M2 inkl. terasse, bar, bad, sauna og 2 selvstændige terapi rum.

Terapi lokaler til leje m.v.

 

1 Terapi lokale / Stort kursuscenter

Adresse: 2100 København Østerbro, Fruebjergvej 3 Beskrivelse: Der er 2 lokaler det ene er på 40 M2 og det andet på 50M2. Den indendørs gård kan lejes for 1.000 pr. aften/dag. Der er plads til ca. max. 120 med stoleopstilling og 60 med stoleopstilling i den opvarmede gård. I lokalerne er der 40/25.  Der er et lokale velgenet for parterapi m.v. og op til max. 8 personer som koster 100 pr. dag. Der er fællesspisning hver dag for 50 kr. Der er mulighed for grill udendørs i forbindelse med borde/bænke udendørs. Der er lidt grønne arealer og en grill udendørs. Der er en ovn. Camping/Overnatning er ikke mulig.

Terapi lokaler til leje m.v.

1 Terapi lokale / ikke kursuscenter

Adresse: 5000 Odense, Havnegade 29 Beskrivelse: Lokalerne er på 60M2 og de deles med andre, så kalender reservation skal ske koordineret hen over året for kurser og terapi timer. Der er plads til 35 i stoleopstilling. Der er masser af puder og madrasser. Camping/Overnatning er ikke mulig. Køkken har 1 ovn og der er ikke grill.

Terapi lokaler til leje m.v.

1 terapi lokale / 1 kursuslokale

Adresse: 8000 Århus, Brendstrupgårdsvej 102 Beskrivelse: Lokalerne er på 40 M2 og der er plads til 30 stole og 20 ved borde/stoleopstilling. Der kan tillejes et kursuslokale med plads til til 100 stole og 60 i borde/stole opstiling. Der er køkken og adgang til grønne arealer. Der er ikke camping/overnatning mulig i/omkring bygningen. Der er pt. kun 3 sæt puder/madrasser. Pris pr. dag er 500 og aften 500,- for det ene terapi lokale der er meget optaget udlejes dette når det er ledigt for 75,- pr. time.

Terapi lokaler til leje m.v.

Kurser i Psykologi, Psykoterapi, Sexologi m.v.

Udover nævnte lokaler som er til mindre arrangementer arrangerer vi kurser i samarbejde med nogle af DK’s største udbydere, vi får f.eks. nogle af de bedste forfattere og foredragsholder fra udlandet til DK, nogle gange også eksklusivt på vore kurser. Se i kalenderen.

Kurser er specielt godt til par og kan være parterapi i sig selv, fordi man her får en fælles interesse og psykologi er spændende for de fleste. Kurserne henvender sig til alle og kan kombineres med overnatning på samme hotel/kursuscenter som det afholdes på.

Overnatning & Camping (kun i forbindelse med kurser & terapi)

På vore egne lokaler kan der være overnatning dels i fællesrum, og dels i 1 og 2 personers værelser og eksterne overnatninsmuligheder. Vor sekretær kan således booke overnatning til dig i forbindelse med terapi. Der er camping i sommermånederne f.eks. i Karlebo direkte ned til vore 5 egne søer med udsigt til Karlebo Mølle eller direkte til DK’s største skovsø. Der er telte, soveposer, sengetøj m.v. tilstede. Camping er gratis, mens overnatning koster kun 100,-

Terapi lokaler til leje m.v.

Hoteller / Kursus Centre / Internater /

I forbindelse med vore kurser har vi overnatning på de slotte/hoteller hvor vi holder kurserne. Vi har f.eks. lavet arrangementer på Hotel Scandinavia (SAS), Klampenborg, Kokkedal Slot, Hotel H.C. Andersen, Marselisborg, Raddisson SAS, Comwell, Richmond, Cabinn, KolleKolle, Nyborg Strand, Sandbjerg Gods, Hotel Eyde, Marienlyst, Legoland Village, Skanderborg Kususcenter, Raddison Blu Falconer Hotel, Havreholm Slot, Egelund Slot, Hindsgavl Slot, Helnan Marselis, Århus Kongres Center (SAS), Gram Slot og Lerchenborg Slot.