Parterapi og individuel Psykoterapi for virksomhedsejere hjælper tusindvis af familier og partnere og giver en ny type af erhvervsrådgivere

Psykologisk Samvirke har nu skabt 2 nye produkter for virksomhedsejere. Det er Parterapi og Individuel Psykoterapi. Førstnævnte er velegnet til virksomheder som har 2 eller flere partnere, eller for bestyrelser. Sidstnævnte er for de mange virksomhedsejere som er eneejer af sin virksomhed.

På samme måde som man kan gå i parterapi for ægteskaber og forhold, tilbyder vi nu Parterapi og Individuel Psykoterapi for virksomhedsejere.

Ordningen kan også anvendes for personalegrupper, afdelinger og ledelsesgrupper

Terapien udføres af de 48 personer der findes i Psykologisk Samvirker og er således landsdækkende.

Alle dem der bestiller kan med fordel få psykologiske værktøjer der er med i prisen gratis, efter udvalg.

Ny type af Erhvervsrådgivning: Parterapi og Individuel Psykoterapi for Virksomhedsejere

Virksomhedsejere står ofte over for udfordringer, der strækker sig langt ud over balancen mellem aktiver og passiver. Konflikter i hjemmet, stress og andre personlige problemer kan have betydelig indflydelse på en virksomheds ydeevne. Det er her, parterapi og individuel psykoterapi kommer i spil, ikke kun for at hjælpe tusindvis af familier og partnere, men også som en revolutionerende tilgang til erhvervsrådgivning.

Traditionel erhvervsrådgivning har typisk fokuseret på virksomhedens operationelle og finansielle aspekter, men den nye generation af erhvervsrådgivere anerkender, at ejere af små og mellemstore virksomheder også har brug for støtte på det personlige plan. Dette indebærer at hjælpe dem med at navigere i personlige udfordringer, der kan påvirke deres evne til at lede og drive deres virksomhed effektivt.

Parterapi og individuel psykoterapi tilbyder virksomhedsejere et rum, hvor de kan tale om og behandle problemer, der påvirker både deres personlige og professionelle liv. En erhvervsrådgiver med træning i parterapi og psykoterapi kan hjælpe virksomhedsejere med at identificere og tackle udfordringer på en holistisk måde, der fremmer både personlig vækst og forbedret virksomhedspræstation.

Dette kan gøre en enorm forskel, især for familieejede virksomheder, hvor grænserne mellem arbejds- og privatliv ofte kan blive slørede. At løse personlige konflikter kan hjælpe med at løse professionelle problemer, hvilket skaber en sundere arbejdsplads og bidrager til virksomhedens overordnede succes.

Tabel: Fordele og gevinster med parterapi og individuel psykoterapi for virksomhedsejere

FordeleGevinster
Forbedret kommunikationØget effektivitet i både det personlige og professionelle liv.
Styrket stresshåndteringForbedret præstation og produktivitet.
Forståelse og løsning af konflikterSkaber harmoni i både hjemmet og på arbejdspladsen.
Personlig vækst og selvbevidsthedBedre beslutningstagning og ledelsesevner.
Styrket relationer og samarbejdeForbedret arbejdsmiljø og virksomhedskultur.

Med denne nye tilgang til erhvervsrådgivning kan virksomhedsejere drage fordel af at se på deres udfordringer fra et mere omfattende perspektiv, hvilket i sidste ende kan føre til en sundere virksomhed og et mere balanceret liv.

Problemerne som kan løses er f.eks.: Kommunikationsproblemer, Arbejdsrelaterede problemer, Arbejdsfordelingsplaner, Udarbejde af forretningsplaner med ansvarsfordeling, aftaler om Generelle problemer

Indtjeningsrelaterede problemer fordi mange i Psykologisk Samvirke har været selvstændige rådgivere i erhvervslivet og mange er tilknyttet Erhvervshusene som erhvervsrådgivere

Ordningen er den eneste af sin art i Danmark og kan udvides med f.eks. undersøgelse af Psykisk Arbejdsmiljø, Trivselsprogrammer der fremmer trivsel og livskvalitet og endeligt arbejdskvalitetsprogrammet Glad på Job, som er et program der både nedsætter sygefravær og fjerner problemer på arbejdspladsen.

København, Odense og Aarhus

Vi afholder terapi, kurser og medarbejderkurser i København, Odense og Aarhus.

Kurser i dit Firma: Vi kører også ud og laver kurser i virksomheder i f.eks. mødesale, møderum eller i selve afdelingerne. Man kan dermed spare på lokaleleje og forplejning, men skal så betale for transport 2 kr. pr. kørte kilometer og tilbage.

Priser er ex. 25% moms. Til fakturering i andre EU virksomheder i andre EU lande betales ikke moms, hvis denne virksomhed er registreret i VIES.

Beskrivelse:Pris:
2 timers session individuelt med forberedelse og Psykologiske værktøjer (ikke den hele pakke)2.995,-
2 timers session med 2-10 ejere2.995,-
Pris pr. yderligere time1.295,-
Pris pr time hverdagsaften 16:30-21:00 og weekend 09:00-17:001.990,-
Pris helligdage/ferier 09:00-17:002.995,-
Kursus for medarbejdere, afdelinger, grupper fra 2-20 personer4.995,-
Kursus for familieejede virksomheder (op til 10 personer)7.995,-
Psykologisk Forretningsrådgivning og udvikling fra1.195,-
Kursus med udendørs-aktiviteter f.eks. Kajak, Skov/Natur samt Forhindringsbaner m.v. fra4.995,-

Kontakt os på 32167777 (IKKE SMS)

Fotokredit: Kristian Andersen, stock-adobe.com og Psykologisk Samvirke.

Exit mobile version